Menu

Restaurant ‘t Ganzenest werkt met seizoensgebonden producten.
Onze menu's wisselen met het seizoen.

Naast onze menu’s hebben wij ook mooie à la carte gerechten op de kaart staan.

Voor u begint aan uw lunch of diner kunt u nog kiezen om te genieten van onze biteskaart. Wij serveren verschillende oester bereidingen en charcuterie.

Bij allergieën en dieetwensen zal onze keuken brigade een apart menu bereiden*.

*Allergieën en dieetwensen moeten minimaal 1 dag van te voren worden aangegeven.

Neem contact met ons op via: reserveren@ganzenest.nl of bel ons via 070-307 79 70.

 

Bites

Oester Bereidingen

“Cru”
Per stuk €6,00

 Gin Tonic | Komkommer
Per stuk €7,50 

Rabarber | Bier Granité | Crème Fraîche
Per stuk €7,50

 Beurre Blanc | Kaviaar
Per stuk €8,50 

Proeverij van oesters
Oester Cru | Gin Tonic | Rabarber | Beurre Blanc Kaviaar
€29,50

 

- 

Waddenham
Crostini | Olijven
50 gram €12,50

 

Pata Negra
Crostini | Olijven 
50 gram €17,00

  

Huisgemaakte Bitterballen
Kalfswang | De Puy linzen | Mosterdmayonaise
6 stuks € 9,00


Hoorntje
Préparé  | Piccalilly | Krokante rijst
3 stuks €12,00

 

Prestige Menu 

Kreeft*
Bloemkool | Kropsla | Augurk 

-

Zeetong
Ossenstaart | Beenmerg | Truffel 

-

Kwartel
Aardpeer | Ganzenlever | Pancetta

- 

Wagyu A5*
Aubergine | Prei | Sambai 

-

Soufflé van Sao Tomé Chocolade*
Sesam |Banaan | Yuzu

 

5-gangen Prestige menu €175,-
Het Prestige menu is enkel per tafel te bestellen

3-gangen Prestige menu €120,-*
Enkel te bestellen tijdens de lunch
&
 tijdens het diner op woensdag, donderdag en zondag

 

Bijpassende Wijn

€17,50 per glas

Alleen op basis van hele glazen te bestellen


 

Menu t’ Ganzenest

Zeebaars
Hollandse garnaal | Dashi | Mango

-

Gans*
Lever | Sprot | Biet

-

Coquille
Paprika| Pernod| Chorizo

-
Zeeduivel*

Tomaat | Scheermes | Saffraan

-

Zwezerik
Schorseneer | Peterselie| Oloroso

-

Hertenkalf
 Zuurkool | Biet | Ui

Of

Wagyu A5
Aubergine | Prei | Sambai
Supplement €35,-

-

Passievrucht*
Koffie | Solero| Melk

-

Chocolade
Sesam | Banaan | Yuzu 


Kaas i.p.v. dessert:

5 stuks €8,75 extra

6 stuks €12,50 extra

10 stuks €25,- extra

 

3-gangen lunch menu €60,-

4-gangen lunch menu €75,-

-

5-gangen menu ’t Ganzenest €105,-

8-gangen menu ’t Ganzenest €145,- *

Menu ’t Ganzenest is enkel per tafel te bestellen

Bijpassende Wijn
€10,50 per glas


Á la carte


Voorgerechten
Kreeft
Bloemkool | Kropsla | Augurk
€39,-

-

Zwezerik
 Schorseneer | Peterselie| Oloroso
€29,-

 

Tussengerechten
Eendenlever
Rode biet | Vijgen | Specerijen
€35,-

-

Tarbot
Cantharellen | Knolselderij | Lardo di colonnata
Als tussengerecht €35,- | Als hoofdgerecht €50,-

 

Hoofdgerechten

Wagyu A5
Aubergine | Prei | Sambai
€95,-

-

Zeetong
Ossenstaart | Beenmerg | Truffel
€75,-

-

Hertenkalf
 Zuurkool | Biet | Ui
€65,-

 

Desserts

Passievrucht
Koffie | Solero| Melk
€17,50

-

Soufflé van Sao Tomé Chocolade
Sesam |banaan | Yuzu
30 minuten bereidingstijd
€19,-

 

Selectie van kazen

Compote | Notenbrood

5 Stuks  €18,75

6 Stuks  €22,50

10 Stuks  €35,-