Menu
Restaurant ‘t Ganzenest werkt met seizoensgebonden producten.
Onze menu's wisselen met het seizoen.
Naast onze menu’s hebben wij ook mooie à la carte gerechten op de kaart staan.
Voor u begint aan uw lunch of diner kunt u nog kiezen om te genieten van onze biteskaart. Wij serveren verschillende oester bereidingen en charcuterie.
Bij allergieën en dieetwensen zal onze keuken brigade een apart menu bereiden*.
*Allergieën en dieetwensen moeten minimaal 1 dag van te voren worden aangegeven.
Neem contact met ons op via: reserveren@ganzenest.nl of bel ons via 070-307 79 70.
Bites
Oester Bereidingen
“Cru”
Per stuk €6,00
Gin Tonic | Komkommer
Per stuk €7,50
Rabarber | Bier Granité | Crème Fraîche
Per stuk €7,50
Beurre Blanc | Kaviaar
Per stuk €8,50
Proeverij van oesters
Oester Cru | Gin Tonic | Rabarber | Beurre Blanc Kaviaar
€29,50
-
Waddenham
Crostini | Olijven
50 gram €12,50
Pata Negra
Crostini | Olijven
50 gram €17,00
Huisgemaakte Bitterballen
Kalfswang | De Puy linzen | Mosterdmayonaise
6 stuks € 9,00
Hoorntje
Préparé | Piccalilly | Krokante rijst
3 stuks €12,00
Prestige Menu
Langoustine
Twee bereidingen van langoustine
-
Kreeft*
Bloemkool | Kropsla | Augurk
-
Tarbot
Cantharellen | Knolselderij | Lardo di colonnata
-
Zwezerik*
Morilles | Peterselie | Sherry jus
-
Kwartel
Aardpeer | Ganzenlever | Pancetta
-
Wagyu A5
Aubergine | Prei | Sambai
-
Eendenlever*
Umeboshi | Witlof | Abrikoos pit olie
-
Soufflé van Sao Tomé Chocolade
Bereidingen van Chocolade & Mandarijn
3-gangen Prestige menu €120,-
Enkel te bestellen tijdens de lunch
&
tijdens het diner op woensdag, donderdag en zondag
5-gangen Prestige menu €175,-
8-gangen Prestige menu €255,-*
Het Prestige menu is enkel per tafel te bestellen
Bijpassende Wijn
€17,50 per glas
Alleen op basis van hele glazen te bestellen
Menu t’ Ganzenest
Snoekbaars
Aloë Vera | Jalapeño | Crème Fraîche
-
Gans*
Lever | Sprot | Biet
-
Coquille
Paprika| Pernod| Chorizo
-
Skrei*
Navette | Ossenstaart | X.O.
-
Zwezerik
Schorseneer | Peterselie| Oloroso
-
Miral Eend
Witlof | P.X. | Boerenkool
Of
Wagyu A5
Aubergine | Prei | Sambai
Supplement €45,-
-
Passievrucht
Koffie | Melk | Mokka ijs
-
Jeu de boules*
Bereidingen van Chocolade & Mandarijn
Kaas i.p.v. dessert:
5 stuks €10,- extra
6 stuks €15,- extra
10 stuks €27,- extra
3-gangen lunch menu €60,-
4-gangen lunch menu €75,-
-
5-gangen menu ’t Ganzenest €105,-
8-gangen menu ’t Ganzenest €145,- *
Menu ’t Ganzenest is enkel per tafel te bestellen
Bijpassende Wijn
€10,50 per glas
Voorgerechten
Kreeft
Bloemkool | Kropsla | Augurk
€39,-
-
Zwezerik
Schorseneer | Peterselie| Oloroso
€29,-
Tussengerechten
Skrei
Navette | Ossenstaart | X.O.
€35,-
-
Eendenlever
Umeboshi | Witlof | Abrikoos pit olie
Tip van de Chef: Ook heerlijk voor na het hoofdgerecht!
€35,-
Hoofdgerechten
Wagyu A5
Aubergine | Prei | Sambai
€95,-
-
Tarbot
Cantharellen | Knolselderij | Lardo di colonnata
Als tussengerecht €35,- | Als hoofdgerecht €50,-
-
Miral Eend
Witlof | P.X. | Boerenkool
€65,-
Desserts
Passievrucht
Koffie | Melk | Mokka ijs
€17,50
-
Soufflé van Sao Tomé Chocolade
Bereidingen van Chocolade & Mandarijn
30 minuten bereidingstijd
€19,-
Selectie van kazen
Compote | Notenbrood
5 Stuks €20,-
6 Stuks €25,-
10 Stuks €37,-