Cookies

Onze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op oke te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Menu

We serveren het Prestige menu en ’t Ganzenest menu. In het Prestige menu gebruiken we meer prestige producten en in ’t Ganzenest menu meer seizoensgebonden producten met meer creativiteit. Naast onze menu’s hebben wij ook mooie à la carte gerechten op de kaart staan. Voor u begint aan uw lunch of diner kunt u nog kiezen om te genieten van onze biteskaart. Wij serveren verschillende oester bereidingen en charcuterie.

Bij allergieën en dieetwensen zal onze keukenbrigade een speciaal menu samenstellen. Deze wensen dienen minimaal 1 dag van tevoren doorgegeven te worden. Elk menu kan aangepast worden voor een vegetarisch of pescotarisch dieet. Vermeld dit bij uw reservering om de kwaliteit van de gerechten te waarborgen. Voor gasten die geen vis, schaal & schelpdieren eten, bieden wij een vlees- of vegetarisch alternatief. Een veganistische optie is helaas niet beschikbaar. Wij wijzen erop dat wijzigingen in het menu op het moment zelf mogelijk tot een meerprijs kunnen leiden.

Bites

Oester bereidingen:

"Cru"
Per stuk 
€ 6,00
Umami
Per stuk 
€ 7,50
Jalapeño | Jalapeño Olie | Jalapeño Schuim
Per stuk 
€ 7,50
Rabarber | Bier Granité | Crème Fraîche
Per stuk 
€ 7,50
Gruyère | Spinazie
Per stuk 
€ 7,50
Beurre Blanc | Kaviaar
Per stuk 
€ 9,50
Proeverij van oesters
Oester Cru | Umami | Jalapeño | Rabarber | Gruyère | Beurre Blanc Kaviaar
€ 42,00

-

Waddenham
Crostini | Olijven
50 gram
€ 17,00
Pata Negra
Crostini | Olijven
50 gram
 € 21,00
Huisgemaakte Bitterballen
Kalfswang | Du Puy linzen | Mosterdmayonaise
4 stuks
 € 9,00
 

 

Prestige Menu

 
Langoustine*
Kaffir limoen | Calamansi | Gezouten citroen
-

Rode Biet
Vijg | Walnoot | Lever

-
Zeebaars*
Topinamboer | Hollandse garnalen | Miso

-
Zwezerik*
Bloemkool | Hollandaise | Ui

-
Wagyu A5*
Aubergine | Miso | Sambai

Proeverij supplement € 25

-
Speculaas
Pruim | Kruidkoek | Armagnac

-
Soufflé*
Chocolade | Hazelnoot | Passievrucht

3-gangen Prestige menu €120,-
5-gangen Prestige menu €175,-*
7-gangen Prestige menu €245,-

Bijpassende wijn
Alleen op basis van hele glazen te bestellen, €19,50 per glas

 

 


Menu's zijn per tafel te bestellen en er zijn geen vegan menu's beschikbaar.

Tonijn*
Mais | Aji amarillo | Sesam
-
Rog*
Radijs | Pruim | Kerrie
-
Trompet de la mort*
Macadamia | Beurre noisette | Kappertjes
-
Ossenstaart
Prei | Garnaal | Ossenstaart bouillon
-
Kwartel*
Ui | Pastinaak | Morille

of 

Wagyu A5 
Supplement € 45

Proeverij van Wagyu A5 
Supplement € 70
-
Speculaas
Pruim | Kruidkoek | Armagnac
-
Ananas*
Rijst | Vanille | Dragon


Kaas i.p.v. dessert:

Per stuk €3,-

3- gangen lunch menu €60,-
4-gangen lunch menu
€75,-

5-gangen menu 't Ganzenest
€115,-*
7-gangen menu 't Ganzenest
€145,-

Bijpassende wijn €13,- per glas

Á la carte

Voorgerechten

Langoustine
Kaffir limoen | Calamansi | Gezouten citroen
€40,00
Steak tartaar
Kwartelei | Dragon | Toast
€32,00
Rode Biet
Vijg | Walnoot | Lever
€42,00

Tussengerechten

Zeebaars Tussengerecht €39,00
Topinamboer | Hollandse garnaal | Miso Hoofgerecht €55,00
Rog
Radijs | Pruim | Kerrie
€35,00
Zwezerik
Ui | Bloemkool | Hollandaise
€42,00

Hoofdgerechten

Wagyu Tasting A5
Steak tartaar: Aardappel | Patanegra | Kappertjes
Gyoza: Phô | Taugé | Sesam
Wagyu: Aubergine | Prei | Sambai 

€125,00

Kwartel
Ui | Pastinaak | Morille

€50,00

Tarbot
Knolserderij | Lardo Di Colonnata | Cantharellen

Tussengerecht €45,00
Hoofdgerecht €65,00

Desserts

Speculaas
Pruim | Kruidkoek | Armagnac

€19,00

Soufflé*
Hazelnoot | Chocolade | Passievrucht

€21,00 

Selectie van kazen van de kaaswagen
Compote | Notenbrood
Per stuk  €5,00