Heerlijk genieten

Met tongstrelende gerechten verwennen we onze gasten. Elke maand iets bijzonders, met passende ingrediënten van het seizoen. Onze chef-kok Erik Tas weet u steeds weer te verrassen en heeft daar al eerder de Michelin Bib Gourmand voor gekregen. Alles huisgemaakt, en dat proef je! Onze maître/sommelier maakt het genieten compleet door uw glas te vullen met een bijzondere parel uit onze rijke wijnkelder.

 ’t Ganzenest heeft nog meer dan dat. In de groene rand van het Zuid-Hollandse Rijswijk voelt u de rust en ruimte om van onze culinaire verrassingen te genieten. Met oprechte gastvrijheid staan wij voor u klaar, altijd gericht op kwaliteit. Wees welkom en neem plaats in ons sfeervolle restaurant of op ons rustieke terras met weids uitzicht op de golfbaan en onze kruidentuin. Misschien wel aan onze grote tafel onder de platanen, om lang te blijven zitten …

Bijzonder bijeenkomen

Zakelijk iets te presenteren of te bespreken? Een onvergetelijke trouwerij in gedachten? Wees ook welkom voor private en fine dining of andere evenementen. ‘t Ganzenest heeft hiervoor een sfeervolle, besloten ruimte beschikbaar en vele faciliteiten. Wij regelen alles wat u nodig heeft. Met dezelfde oprechte gastvrijheid en de service om u onbezorgd uw gang te laten gaan, zodat u zich op úw gasten kunt concentreren. We denken met u mee en komen graag met creatieve oplossingen voor uw evenement! Overnachten kan ook, in een van onze knusse hotelkamers.

Evenementen

Wilt u voor een besloten gezelschap een workshop, presentatie of bijeenkomst organiseren? Informeer naar onze mogelijkheden, er kan op deze locatie zo veel! Ons restaurant/klein hotel is tevens een vergaderlocatie en evenementenlocatie. We hebben namelijk een royale ruimte beschikbaar voor 20 tot 40 personen. U kunt hier ook terecht voor besloten diners, zoals private dining en fine dining. ’t Ganzenest is bovendien een officiële trouwlocatie met plek voor wel 200 gasten. 

Achter ’t Ganzenest is een ruime parkeerplaats met 40 eigen parkeerplekken beschikbaar, met oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Scroll verder