Overnachten

Voeg een extra dimensie toe aan uw beleving van ’t Ganzenest en kies voor een overnachting in één van onze kamers. Deze bieden een prachtige uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.

Voor een goede dosis cultuur brengt u een bezoek aan het historische centrum van Delft. Of ervaar de diversiteit van de hofstad, waai uit aan het strand van Scheveningen of kies voor de moderne architectuur van Rotterdam. ’t Ganzenest is gelegen aan een uitgestrekte golfbaan, waar u ook zonder GVB een balletje op de driving range mag slaan. 

Achter het restaurant bevinden zich onze knusse hotelkamers met weids uitzicht op de prachtige groene omgeving en de golfbaan. De kamers hebben een eigen entree en openslaande deuren naar het eigen terras. We hebben een mooi programma voor 1 of 2 nachten, natuurlijk mét culinaire traktaties. U kunt kiezen uit twee arrangementen.

 

Arrangement 1-nacht

We verwelkomen u met een aperitief op uw kamer. In ons restaurant serveren wij u een bijzonder smakelijk 6-gangen diner. Om de beleving compleet te maken, overnacht u vervolgens in één van onze intieme kamers waarna wij u de volgende ochtend een uitgebreid ontbijt serveren.

Aankomst woensdag, donderdag en zondag € 375 o.b.v. 2 personen 

Aankomst vrijdag en zaterdag € 400 o.b.v. 2 personen 

Exclusief toeristenbelasting à €2,45 p.p.p.n.

Boek hier

 

Arrangement 2-nachten

We verwelkomen u met een aperitief op uw kamer. In ons restaurant serveren wij u de eerste avond een mooi 4-gangen diner. Na uw overnachting serveren wij u de volgende ochtend een uitgebreid ontbijt. De tweede avond breiden de ervaring uit met een bijzonder 6-gangen diner. Na een tweede overnachting sluit u volgende ochtend uw verblijf in ’t Ganzenest af met een uitgebreid ontbijt.

Aankomst woensdag € 715 o.b.v. 2 personen

Aankomst donderdag € 740 o.b.v.  2 personen

Aankomst vrijdag en zaterdag € 765 o.b.v.  2 personen

Exclusief toeristenbelasting à €2,45 p.p.p.n.

Boek hier

 

Ontbijt in ‘t Ganzenest

We serveren een uitgebreid klassiek ontbijt bestaande uit diverse verse broodjes zoals croissants en koffiebroodjes, seizoensfruit en een selectie aan beleg. Aangevuld met speciale ontbijtgerechtjes. Inclusief koffie, thee en verse jus d’orange.