Menu

Restaurant ‘t Ganzenest werkt met seizoensgebonden producten.
Onze menu's wisselen met het seizoen.

Naast onze menu’s hebben wij ook mooie à la carte gerechten op de kaart staan.

Voor u begint aan uw lunch of diner kunt u nog kiezen om te genieten van onze biteskaart. Wij serveren verschillende oester bereidingen en charcuterie.

Bij allergieën en dieetwensen zal onze keuken brigade een apart menu bereiden*.

*Allergieën en dieetwensen moeten minimaal 1 dag van te voren worden aangegeven.

Neem contact met ons op via: reserveren@ganzenest.nl of bel ons via 070-307 79 70.

 

Bites

Oester Bereidingen

“Cru”
Per stuk €6,00 

Gin Tonic | Komkommer
Per stuk €7,50 

Rabarber | Bier Granité | Crème Fraîche
Per stuk €7,50 

Beurre Blanc | Kaviaar
Per stuk €8,50

Proeverij van oesters
Oester Cru | Gin Tonic | Rabarber | Beurre Blanc Kaviaar
€29,50 

-

Waddenham
Crostini | Olijven
50 gram €12,50 

Pata Negra
Crostini | Olijven
50 gram €17,00

Huisgemaakte Bitterballen
Kalfswang | De Puy linzen | Mosterdmayonaise
6 stuks € 9,00

Hoorntje
Préparé  | Piccalilly | Krokante rijst
3 stuks €12,00

 

Prestige Menu

 Langoustine
Twee bereidingen van langoustine

-
Kreeft*
Bloemkool | Kropsla | Augurk

-
Tarbot
Cantharellen | Knolselderij | Lardo di colonnata

-

Zwezerik*
Morilles | Peterselie | Sherry jus
-
Kwartel
Aardpeer | Ganzenlever | Pancetta

-
Wagyu A5
Aubergine | Prei | Sambai

-
Eendenlever*
Umeboshi | Witlof | Abrikoos pit olie

-

Soufflé van Sao Tomé Chocolade
Bereidingen van Chocolade & Mandarijn

 

3-gangen Prestige menu €120,-
Enkel te bestellen tijdens de lunch
&
 tijdens het diner op woensdag, donderdag en zondag

  

5-gangen Prestige menu €175,-

8-gangen Prestige menu €255,-*
Het Prestige menu is enkel per tafel te bestellen

 

Bijpassende Wijn
€17,50 per glas

Alleen op basis van hele glazen te bestellen


 

Menu t’ Ganzenest

Snoekbaars
Aloë Vera | Jalapeño | Crème Fraîche

-

Gans*
Lever | Sprot | Biet

-

Coquille
Paprika| Pernod| Chorizo

-
Skrei*

Navette | Ossenstaart | X.O.

-

Zwezerik
Schorseneer | Peterselie| Oloroso

-

Miral Eend
 Witlof | P.X. | Boerenkool

Of

Wagyu A5
Aubergine | Prei | Sambai
Supplement €45,-

-

Passievrucht
Koffie | Melk | Mokka ijs

-

Jeu de boules*
Bereidingen van Chocolade & Mandarijn

Kaas i.p.v. dessert:

5 stuks €10,- extra

6 stuks €15,- extra

10 stuks €27,- extra

 

3-gangen lunch menu €60,-

4-gangen lunch menu €75,-

-

5-gangen menu ’t Ganzenest €105,-

8-gangen menu ’t Ganzenest €145,- *

Menu ’t Ganzenest is enkel per tafel te bestellen

 

Bijpassende Wijn
€10,50 per glas

 

Á la carte

Voorgerechten
Kreeft
Bloemkool | Kropsla | Augurk
€39,-

-

Zwezerik
 Schorseneer | Peterselie| Oloroso
€29,-

 

Tussengerechten

Skrei
Navette | Ossenstaart | X.O.
€35,-

-
Eendenlever
Umeboshi | Witlof | Abrikoos pit olie
Tip van de Chef: Ook heerlijk voor na het hoofdgerecht!
€35,-

 

Hoofdgerechten

Wagyu A5
Aubergine | Prei | Sambai
€95,-

-

Tarbot
Cantharellen | Knolselderij | Lardo di colonnata
Als tussengerecht €35,- | Als hoofdgerecht €50,-

-

Miral Eend
 Witlof | P.X. | Boerenkool
€65,-

 

Desserts

Passievrucht
Koffie | Melk | Mokka ijs
€17,50

-

Soufflé van Sao Tomé Chocolade
Bereidingen van Chocolade & Mandarijn
30 minuten bereidingstijd

€19,-

 

Selectie van kazen
Compote | Notenbrood

5 Stuks  €20,-

6 Stuks  €25,-

10 Stuks  €37,-