Menu
Restaurant ‘t Ganzenest werkt met seizoensgebonden producten.
Onze menu's wisselen met het seizoen.
Naast onze menu’s hebben wij ook mooie à la carte gerechten op de kaart staan.
Voor u begint aan uw lunch of diner kunt u nog kiezen om te genieten van onze biteskaart. Wij serveren verschillende oester bereidingen en charcuterie.
Bij allergieën en dieetwensen zal onze keuken brigade een apart menu bereiden*.
*Allergieën en dieetwensen moeten minimaal 1 dag van te voren worden aangegeven.
Neem contact met ons op via: reserveren@ganzenest.nl of bel ons via 070-307 79 70.
Bites
Oester Bereidingen
“Cru”
Per stuk €6,-
Umami
Per stuk €7,50
Jalapeño | Jalapeño Olie | Jalapeño Schuim
Per stuk €7,50
Rabarber | Bier Granité | Crème Fraîche
Per stuk €7,50
Gruyère | Spinazie
Per stuk €7,50
Beurre Blanc | Kaviaar
Per stuk €9,50
Proeverij van oesters
Oester Cru | Umami | Jalapeño | Rabarber | Gruyère | Beurre Blanc Kaviaar
€42,-
-
Waddenham
Crostini | Olijven
50 gram €15,-
Pata Negra
Crostini | Olijven
50 gram €19,-
Huisgemaakte Bitterballen
Kalfswang | Du Puy linzen | Mosterdmayonaise
6 stuks € 9,-
Prestige Menu
Hamachi*
Jalapeño | Umeboshi | Duindoornbes
-
Foie
Biet | Walnoot | Vijg
-
Tarbot*
Knolselderij | Lardo Di Colonnata | Cantharellen
-
Ravioli*
Pierre Robert | Schorseneer | Morilles
-
Zwezerik
Doperwt | Bloemkool | Hollandaise
-
Lam*
Courget | Sjalot | Peterselie
of
Proeverij van Wagyu A5 supplement €25
Kaviaar supplement €20
-
Kersen
Frangipan | Yoghurt | Hibiscus
-
Soufflé*
Aardbei | Kwark | Vanille
3-gangen Prestige menu €120,-
Enkel te bestellen tijdens de lunch
&
tijdens het diner op woensdag, donderdag en zondag
5-gangen Prestige menu €175,-*
8-gangen Prestige menu €255,-
Het Prestige menu is enkel per tafel te bestellen
Bijpassende Wijn
€19,50 per glas
Alleen op basis van hele glazen te bestellen
Menu t’ Ganzenest
Langoustine*
Kaffir limoen | Calamansi | Gezouten citroen
-
Ganzenlever
Rode biet | Walnoot | Vijg
-
Zeebaars*
Antiboise | Chorizo | Mossel
-
Opperdoezer Ronde
Cèpes | Ei | Ui
-
Rode mul*
Artisjok | Ratatouille | Kimchi
-
Kalfshaas*
Pommes fondant | Tuinboon | Cantharellen
of
Wagyu A5 €45
Proeverij van Wagyu A5 supplement €70
-
Kers
Frangipan | Yoghurt | Hibiscus
-
Aardbei*
Kwark | Vanille | Basilicum
Kaas i.p.v. dessert:
5 stuks €13 extra
6 stuks €15,50 extra
10 stuks €25,50 extra
3-gangen lunch menu €60,-
4-gangen lunch menu €75,-
-
5-gangen menu ’t Ganzenest €105,-*
8-gangen menu ’t Ganzenest €145,-
Menu ’t Ganzenest is enkel per tafel te bestellen
Bijpassende Wijn
€12,50 per glas
Á la carte
Voorgerechten
Noordzee Krab*
Grapefruit | Granny Smith | Groene Curry
€40,-
Steak tartaar
Kwartelei | Dragon | Toast
€32,-
Foie
Biet | Dragon | Vijg
€42,-
Tussengerechten
Zeebaars
Antiboise | Chorizo | Mossel
€39,-
Zwezerik
Doperwt | Bloemkool | Hollandaise
€42,-
Hoofdgerechten
Lam Tasting
Gyoza: Lamsbouillon | Koriander | Bosui
Sandwich: Lamsstoof | Foie | Kaviaar
Lam: Courget | Sjalot | Peterselie
€125,-
-
Wagyu Tasting A5
Steak tartaar: Aardappel | Patanegra | Kappertjes
Gyoza: Phô | Taugé | Sesam
Wagyu: Aubergine | Prei | Sambai
€125,-
-
Tarbot
Knolserderij | Lardo Di Colonnata | Cantharellen
Tussengerecht €45,- | Hoofdgerecht €65,-
Desserts
Chocolade
Hazelnoot | Frangelico | Passievrucht
€19
Aardbei
Merengue | Witte chocolade | Basilicum
Geserveerd met souffle van kwark | vanille
€21,-
Selectie van kazen
Compote | Notenbrood
5 Stuks €23
6 Stuks €27,50
10 Stuks €45,50