Menu
Restaurant ‘t Ganzenest werkt met seizoensgebonden producten.
Onze menu's wisselen met het seizoen.
Naast onze menu’s hebben wij ook mooie à la carte gerechten op de kaart staan.
Voor u begint aan uw lunch of diner kunt u nog kiezen om te genieten van onze biteskaart. Wij serveren verschillende oester bereidingen en charcuterie.
Bij allergieën en dieetwensen zal onze keuken brigade een apart menu bereiden*.
*Allergieën en dieetwensen moeten minimaal 1 dag van te voren worden aangegeven.
Neem contact met ons op via: reserveren@ganzenest.nl of bel ons via 070-307 79 70.
Bites
Oester Bereidingen
“Cru”
Per stuk €6,-
Umami
Per stuk €7,50
Jalapeño | Jalapeño Olie | Jalapeño Schuim
Per stuk €7,50
Rabarber | Bier Granité | Crème Fraîche
Per stuk €7,50
Gruyère | Spinazie
Per stuk €7,50
Beurre Blanc | Kaviaar
Per stuk €8,50
Proeverij van oesters
Oester Cru | Umami | Jalapeño | Rabarber | Gruyère | Beurre Blanc Kaviaar
€42,-
-
Waddenham
Crostini | Olijven
50 gram €15,-
Pata Negra
Crostini | Olijven
50 gram €19,-
Huisgemaakte Bitterballen
Kalfswang | De Puy linzen | Mosterdmayonaise
6 stuks € 9,-
Prestige Menu
Langoustine*
Twee bereidingen van langoustine
Koud: Kaviaar | Groene appel | Crème fraîche
Warm: Papaja | Thee van Langoustine
-
Kreeft
Bloemkool | Kropsla | Augurk
-
Zeetong*
Wortel | Duindoorn | Truffel
-
Tarbot*
Knolselderij | Lardo Di Colonnata | Cantharellen
-
Zwezerik
Sherry | Peterselie | Koffie
-
Wagyu A5
Aubergine | Prei | Sambai
-
Eendenlever*
Umeboshi | Witlof | Abrikoos pit olie
-
Soufflé van kwark & vanille
Kokos | Basilicum
3-gangen Prestige menu €120,-
Enkel te bestellen tijdens de lunch
&
tijdens het diner op woensdag, donderdag en zondag
5-gangen Prestige menu €175,-*
8-gangen Prestige menu €255,-
Het Prestige menu is enkel per tafel te bestellen
Bijpassende Wijn
€17,50 per glas
Alleen op basis van hele glazen te bestellen
Menu t’ Ganzenest
Coquille*
Meloen | Druiven Gelei | Vanille
-
Zwezerik
Peterselie | Spek Vinaigrette | Champignon
-
Zeebaars*
Antiboise | Cavati | Zeekraal
-
Zeeduivel
Inktvis | Venkel | Doperwt
-
Ravioli*
Ossenstaart | Paddenstoelen | Hazelnoot
-
Reerug*
Kers | Knolserderij | Amandel
Of
Wagyu A5
Aubergine | Prei | Sambai
Supplement €45,-
-
Aardbei*
Witte chocola | Vanille | Basilicum
-
Baba au Don Papa Rum
Macadamia | Calamansi | Moscovado ijs
Kaas i.p.v. dessert:
5 stuks €12,50 extra
6 stuks €15,- extra
10 stuks €25,- extra
3-gangen lunch menu €60,-
4-gangen lunch menu €75,-
-
5-gangen menu ’t Ganzenest €105,-*
8-gangen menu ’t Ganzenest €145,-
Menu ’t Ganzenest is enkel per tafel te bestellen
Bijpassende Wijn
€10,50 per glas
Voorgerechten
Langoustine
Twee bereidingen:
Koud: Kaviaar | Groene appel | Crème fraîche
Warm: Papaja | Thee van Langoustine
€65,-
-
Kreeft
Bloemkool | Kropsla | Augurk
€42,-
-
Zwezerik
Peterselie | Spekjes Vinaigrette | Champignon
€35,-
Tussengerechten
Zeebaars
Antiboise | Cavati | Zeekraal
€35,-
-
Eendenlever
Umeboshi | Witlof | Abrikoos pit olie
Tip van de Chef: Ook heerlijk als extra gang na het hoofdgerecht!
€35,-
Hoofdgerechten
Wagyu A5
Aubergine | Prei | Sambai
€95,-
-
Reerug
Kers | Knolserderij | Amandel
€65,-
-
Tarbot
Knolserderij | Lardo Di Colonnata | Cantharellen
Tussengerecht €40,- | Hoofdgerecht €60,-
Desserts
Baba au Don Papa Rum
Macadamia | Calamansi | Moscovado ijs
€19,00
-
Soufflé van kwark & vanille
Kokos | Basilicum
(30 minuten bereidingstijd)
€21,-
Selectie van kazen
Compote | Notenbrood
5 Stuks €22,50
6 Stuks €27,-
10 Stuks €45,-