Menu

Restaurant ‘t Ganzenest werkt met seizoensgebonden producten.
Onze menu's wisselen met het seizoen.

Naast onze menu’s hebben wij ook mooie à la carte gerechten op de kaart staan.

Voor u begint aan uw lunch of diner kunt u nog kiezen om te genieten van onze biteskaart. Wij serveren verschillende oester bereidingen en charcuterie.

Bij allergieën en dieetwensen zal onze keuken brigade een apart menu bereiden*.

*Allergieën en dieetwensen moeten minimaal 1 dag van te voren worden aangegeven.

Neem contact met ons op via: reserveren@ganzenest.nl of bel ons via 070-307 79 70.

 

Bites

Oester Bereidingen

“Cru”
Per stuk €6,- 

Umami
Per stuk €7,50

Jalapeño | Jalapeño Olie | Jalapeño Schuim
Per stuk €7,50 

Rabarber | Bier Granité | Crème Fraîche
Per stuk €7,50 

Gruyère | Spinazie
Per stuk €7,50 

Beurre Blanc | Kaviaar
Per stuk €8,50 

Proeverij van oesters
Oester Cru | Umami | Jalapeño | Rabarber | Gruyère | Beurre Blanc Kaviaar
€42,-

-

Waddenham
Crostini | Olijven
50 gram €15,- 

Pata Negra
Crostini | Olijven
50 gram €19,- 

Huisgemaakte Bitterballen
Kalfswang | De Puy linzen | Mosterdmayonaise
6 stuks € 9,-

 

 

Prestige Menu

Langoustine*
Twee bereidingen van langoustine

Koud:  Kaviaar | Groene appel | Crème fraîche

Warm:  Papaja | Thee van Langoustine
-
Kreeft
Bloemkool | Kropsla | Augurk
-
Zeetong*
Wortel | Duindoorn | Truffel
-
Tarbot*
Knolselderij | Lardo Di Colonnata | Cantharellen
-
Zwezerik
Sherry | Peterselie | Koffie
-
Wagyu A5
Aubergine | Prei | Sambai
-
Eendenlever*
Umeboshi | Witlof | Abrikoos pit olie
-
Soufflé van kwark & vanille
Kokos | Basilicum 

 

3-gangen Prestige menu €120,-
Enkel te bestellen tijdens de lunch
&
 tijdens het diner op woensdag, donderdag en zondag
 

5-gangen Prestige menu €175,-*

8-gangen Prestige menu €255,-
Het Prestige menu is enkel per tafel te bestellen

  
Bijpassende Wijn

€17,50 per glas
Alleen op basis van hele glazen te bestellen

 

Menu t’ Ganzenest

Coquille*
Meloen | Druiven Gelei | Vanille
-
Zwezerik
Peterselie | Spek Vinaigrette | Champignon
-
Zeebaars*
Antiboise | Cavati | Zeekraal
-
Zeeduivel
Inktvis | Venkel | Doperwt
-
Ravioli*
Ossenstaart | Paddenstoelen | Hazelnoot
-
Reerug*
Kers | Knolserderij | Amandel
Of
Wagyu A5
Aubergine | Prei | Sambai
Supplement €45,-
-
Aardbei*
Witte chocola | Vanille | Basilicum 
-
 Baba au Don Papa Rum
Macadamia | Calamansi | Moscovado ijs


Kaas i.p.v. dessert:
5 stuks €12,50 extra
6 stuks €15,- extra
10 stuks €25,- extra

3-gangen lunch menu €60,-

4-gangen lunch menu €75,-

-

5-gangen menu ’t Ganzenest €105,-*

8-gangen menu ’t Ganzenest €145,- 

Menu ’t Ganzenest is enkel per tafel te bestellen  

  
Bijpassende Wijn

€10,50 per glas

 

Á la carte

Voorgerechten

Langoustine

Twee bereidingen:

Koud:  Kaviaar | Groene appel | Crème fraîche

Warm:  Papaja | Thee van Langoustine

€65,-

-
Kreeft
Bloemkool | Kropsla | Augurk
€42,-

-

Zwezerik
 Peterselie | Spekjes Vinaigrette | Champignon
€35,-

 

Tussengerechten

Zeebaars
Antiboise | Cavati | Zeekraal
€35,-

-
Eendenlever
Umeboshi | Witlof | Abrikoos pit olie
Tip van de Chef: Ook heerlijk als extra gang na het hoofdgerecht!
€35,-

 

Hoofdgerechten

Wagyu A5
Aubergine | Prei | Sambai
€95,-

-

Reerug
Kers | Knolserderij | Amandel
€65,-

-

Tarbot

Knolserderij | Lardo Di Colonnata | Cantharellen
Tussengerecht €40,- | Hoofdgerecht €60,-

 

Desserts

Baba au Don Papa Rum
Macadamia | Calamansi | Moscovado ijs
€19,00

-

Soufflé van kwark & vanille
Kokos | Basilicum
(30 minuten bereidingstijd)
€21,-

 

Selectie van kazen
Compote | Notenbrood
5 Stuks  €22,50
6 Stuks  €27,-
10 Stuks  €45,-