Menu

Restaurant ‘t Ganzenest werkt met seizoensgebonden producten.
Onze menu's wisselen met het seizoen.

Naast onze menu’s hebben wij ook mooie à la carte gerechten op de kaart staan.

Voor u begint aan uw lunch of diner kunt u nog kiezen om te genieten van onze biteskaart. Wij serveren verschillende oester bereidingen en charcuterie.

Bij allergieën en dieetwensen zal onze keuken brigade een apart menu bereiden*.

*Allergieën en dieetwensen moeten minimaal 1 dag van te voren worden aangegeven.

Neem contact met ons op via: reserveren@ganzenest.nl of bel ons via 070-307 79 70.

Klik hier voor de wijnkaart

Bites

Oester Bereidingen

“Cru”
Per stuk €6,- 

Umami
Per stuk €7,50

Jalapeño | Jalapeño Olie | Jalapeño Schuim
Per stuk €7,50 

Rabarber | Bier Granité | Crème Fraîche
Per stuk €7,50 

Gruyère | Spinazie
Per stuk €7,50 

Beurre Blanc | Kaviaar
Per stuk €8,50 

Proeverij van oesters
Oester Cru | Umami | Jalapeño | Rabarber | Gruyère | Beurre Blanc Kaviaar
€42,-

-

Waddenham
Crostini | Olijven
50 gram €15,- 

Pata Negra
Crostini | Olijven
50 gram €19,- 

Huisgemaakte Bitterballen
Kalfswang | Du Puy linzen | Mosterdmayonaise
6 stuks € 9,-

 

 

Prestige Menu

Noordzee Krab*
Grapefruit | Granny Smith | Groene Curry

-
Zwezerik
Radijs | Spek Vinaigrette | Champignon
-
Tarbot*
Knolselderij | Lardo Di Colonnata | Cantharellen
-
Ravioli*
Pierre Robert | Schorseneer | Morilles
-
Kwartel
Aardpeer | Trompette de la mort | Pancetta
-
Lam*
Courget | Sjalot | Peterselie

of 

Proeverij van Wagyu A5 supplement €25

Kaviaar supplement €20

-
Eendenlever
Umeboshi | Witlof | Abrikoos pit olie
-
Soufflé*
Aardbei | Kwark | Vanille

 

3-gangen Prestige menu €120,-
Enkel te bestellen tijdens de lunch
&
 tijdens het diner op woensdag, donderdag en zondag 

5-gangen Prestige menu €175,-*

8-gangen Prestige menu €255,-
Het Prestige menu is enkel per tafel te bestellen

  
Bijpassende Wijn

€19,50 per glas
Alleen op basis van hele glazen te bestellen

 

Menu t’ Ganzenest

Langoustine*
Kaffir limoen | Calamansi | Gezouten citroen
-
Konijn
Pompoen | Rivierkreeft | Sherry
-
Zeebaars*
Antiboise | Chorizo | Mossel
-
Opperdoezer Ronde
Cèpes | Ei | Ui
-
Rode mul*
Artisjok | Ratatouille | Kimchi
-
Kalfshaas*
Morille | Gratin | Asperge

of 

Wagyu A5 €45

Proeverij van Wagyu A5 supplement €70

-
Aardbei*
Kwark | Vanille | Basilicum
-
 Chocolade
Hazelnoot praliné | Frangelico | Passievrucht


Kaas i.p.v. dessert:
5 stuks €13 extra
6 stuks €15,50 extra
10 stuks €25,50 extra

3-gangen lunch menu €60,-

4-gangen lunch menu €75,-

-

5-gangen menu ’t Ganzenest €105,-*

8-gangen menu ’t Ganzenest €145,- 

Menu ’t Ganzenest is enkel per tafel te bestellen  

  
Bijpassende Wijn

€12,50 per glas

 

Á la carte

Voorgerechten

Langoustine

Twee bereidingen:

Koud:  Kaviaar | Groene appel | Crème fraîche

Warm:  Papaja | Thee van Langoustine

€75,-


Kreeft
Bloemkool | Kropsla | Augurk
€49,-

Zwezerik
 Radijs | Spekjes Vinaigrette | Bloemkool
€42,- 

Tussengerechten

Zeebaars
Antiboise | Chorizo | Mossel
€39,-


Eendenlever
Umeboshi | Witlof | Abrikoos pit olie
Tip van de Chef: Ook heerlijk als extra gang na het hoofdgerecht!
€35,-

 

Hoofdgerechten

Lam Tasting 

Gyoza: Lamsbouillon | Koriander | Bosui

Sandwich: Lamsstoof | Foie | Kaviaar

Lam: Courget | Sjalot | Peterselie 

€125,-

-

Wagyu Tasting A5 

Steak tartaar: Aardappel | Patanegra | Kappertjes

Gyoza: Phô | Taugé | Sesam 

Wagyu: Aubergine | Prei | Sambai 

€125,-

-

Tarbot

Knolserderij | Lardo Di Colonnata | Cantharellen
Tussengerecht €45,- | Hoofdgerecht €65,-

 

Desserts

Chocolade 
Hazelnoot praliné | Frangelico | Passievrucht
€19

Aardbeien souffé
Kwark | Vanille | Basilicum
€21,- 

Selectie van kazen
Compote | Notenbrood
5 Stuks  €23
6 Stuks  €27,50
10 Stuks  €45,50