/ Home / Bereidingswijze Take Away


Bereidingswijze Take Away gerechten

Hartelijk dank voor uw bestelling, we wensen u mooie feestdagen dagen toe en alvast een gelukkig nieuwjaar. Hopelijk tot dan!

Bij elke gerecht heeft u een beschrijving gekregen, de video’s op de pagina ter inspiratie voor het opmaken van de borden maar laat vooral uw eigen creativiteit inspireren. Wij hebben wat tips voor u op een rijtje gezet om uw diner nog beter te maken:

Ovenstand
Elke oven is verschillend, daarom is het lastig om de juiste temperatuur & tijd te bepalen.

Voor de zekerheid over de juiste gaarheid, gebruik een kernthermometer:
Rare 48°C | Medium- rare 50°C | Medium 54°C | Well done 63°C

Magnetron
Wij verpakken onze ingrediënten (waarbij is aangegeven dat deze in de magnetron bereid kunnen worden) in een warmte bestendig verpakking. Deze kunnen in de magnetron op 600W.

Borden opwarmen
Bij ‘t Ganzenest en Bij Erik verwarmen wij altijd de borden van de warme gerechten. Dit kunt u thuis ook doen! Zet de oven op 180 graden en zet hier uw borden in (ongeveer 1 minuut) tot de borden warm zijn.

Deel uw ervaring van ’t Ganzenest en Bij Erik thuis met ons. Vergeet het restaurant niet te taggen, we zijn erg benieuwd naar jullie creativiteit.